MusikkPlot

Stormzy er en av artistene som skulle stått på scenen under Kadetten i neste uke, men som har avlyst.

Reklamerte med fire internasjonale stjerner – ingen av dem blir å se på festivalen neste uke

Opprinnelig sto fire større internasjonale artister på plakaten til festivalen Kadetten, men ingen av dem står på scenen når festivalen arrangeres neste uke. Billettkjøpere sier det føles som lureri.

Publisert Sist oppdatert

Kadetten hadde opprinnelig fire store internasjonale navn på programmet.

De populære artistene Stormzy, $uicideboy$, Jack Harlow og Polo G sto alle på plakaten for noen måneder siden, men ingen av dem vil være å se på Kadettangen neste uke. De to førstnevnte ble avlyst i april. Tidligere denne uka ble det klart at heller ikke de to sistnevnte kommer til festivalen.

Som erstatning er Cezinando og Undergrunn hentet inn.

– Da vi bestilte billetter var det fire store, internasjonale artister vi ville se, forteller kompisene Magnus Lyngmo og Mohammad Payami (17) til VG. De mener det burde vært mulig å få tak i en bedre erstatning, eller sørge for at deler av billettprisen blir refundert.

– Det føles som lureri, sier Lyngmo.

– Ikke noe vi ønsker

Presseansvarlig for Kadetten, Lars Tefre Baade, sier til avisa at når artister sine planer blir endret på kort varsel, forekommer slike programendringer.

– Dette er ikke noe vi ønsker, men noe vi alltid må forberede oss på. Derfor sier vi også alltid at programendringer kan forekomme, forteller Baade.

Powered by Labrador CMS