Teater og scene

Kaptein Sabeltann – her i Terje Formoes egen skikkelse tilbake i 2002 – vil by på sine største hitlåter gjennom 30 år i sommerens spesialforestilling.

Kaptein Sabeltann vil underholde 40.000 publikummere i løpet av sommeren

Mens en rekke festivaler og spel over hele Norge er utsatt og avlyst, kan NRK melde at Kristiansand Dyrepark vil slippe inn 40.000 Kaptein Sabeltann-publikummere i sommer.

Publisert Sist oppdatert

Det er «bare» 20.000 færre enn i et vanlig år. Parken har investert en million kroner i smitteverntiltak, og en egen forestilling vil gjennomføres nærmere 50 ganger.

Planen er å dele amfiet, der det normalt sett er 2.600 publikummere under en vanlig forestilling, inn i fire like store områder – med 200 seteplasser i hvert område. Dermed får man inn 800 per forestilling, som det blir to av per dag.

NRK skriver at man dessuten lager familiebåser med pleksiglass for å kunne holde god avstand mellom familier.

– Vi har plass til de som har kjøpt til nå, forteller Dyreparkens administrerende direktør Per Arnstein Aamot til nettstedet.

Premieren på den nye forestillingen «Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet» er utsatt til neste år fordi den ble for krevende å gjennomføre forestillingen med dagens smittevernregler – også bak scenen.

I stedet har Terje Formoe satt sammen en ny forestilling kalt «Kaptein Sabeltanns sjørøvernatt», der han samler sine største hits gjennom 30 år.

Powered by Labrador CMS