Teater og scene

Nationaltheatrets sjef Hanne Tømta er strålende fornøyd med sangene som Mads Bones (t.h.) skrev sammen med komponist Kyrre Havdal til «Alice i Vidunderland» at hun gir dem ut. I midten skuespiller Kjersti Tveterås, som spiller Alice.

Nationaltheatret gir ut «Alice i Vidunderland»

Sangene fra Nationaltheatrets «Alice i Vidunderland»-forestilling er nå å finne på musikkstrømmetjenestene – og ikke bare å høre på scenen.

Publisert Sist oppdatert

Så fornøyd er nemlig Nationaltheatret med musikken som skuespiller, regissør, dramatiker og sangtekstforfatter Mads Bones og komponist Kyrre Havdal skrev til forestillingen.

«Alice i Vidunderland», kalt «en spektakulær og skremmende teaterdrøm» av Aftenposten , hadde premiere i oktober og spilles gjennom hele julen frem til og med lørdag 4. januar.

Foto «Artist: Nationaltheatret» står det på musikkstrømmetjenestene om «Alice i Vidunderland»-sangene.

Nå kan sjangeroverskridende sanger som blant annet «Fallet», «Hjerterdronningens hjertesukk» – sunget av Anneke von der Lippe, «Hattergalens teparty» og «Jeg vil være meg» høres på Spotify , Tidal og iTunes. Nationaltheatret har også lagt ut de syv låtene på sin YouTube-kanal.

Bones og Havdal har laget hitlåt før: I fjor sommer kom «Trønder» på oppdrag fra et reklamebyrå for å markere sammenslåingen av Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag, noe som ble «en fylkeskommunal superhit», ifølge teatrets pressemelding.

Videoen, der kjendistrøndere som blant andre Petter Northug, Idar Vollvik, Bjarne Brøndbo, Anne B. Ragde og musiker Øystein Dolmen synger ut, har over 267.000 visninger på YouTube.

Powered by Labrador CMS