MusikkPlot

Jin i BTS slipper Kygo-produsert sololåt før han drar i militæret

Jin – det eldste medlemmet i kpopfenomenet BTS – slipper en ny solosingel neste uke. Så setter han kurset for militæret.

Publisert Sist oppdatert

«The Astronaut» utkommer onsdag, og er en sang laget med mye kjærlighet til fansen, heter det fra Jin. Dette er Jins første sololåt og forventningene er store. En video som presenterer logoen ble sett 1,7 millioner ganger bare på YouTube det første døgnet. Nå granskes alle detaljer av BTS-fansen.

Blant annet står det på «The Astronaut»- omslaget at den er produsert av Kygo og Bill Rahko, med Max Martin som eksekutivprodusent. Mens på skrivesiden bidrar både Jin selv, hele Coldplay og dessuten Kygo og Max Martin. Av andre godbiter kan nevnes at Chris Martin og sønnen Moses begge bidrar med bakgrunnsvokal.

Foto Jin i BTS er klar med Kygo-produsert solosingel i neste uke. Foto: AP

Jin fyller 30 år i desember, og er årsaken til at det den siste tiden har vært mye oppstandelse rundt at BTS-medlemmene snart må inn og avtjene verneplikten. Ifølge Sør-Koreas lover må alle funksjonsfriske menn tjenestegjøre mellom 18 og 21 måneder.

Jin har klart å få utsatt den obligatoriske militærtjenesten i lengre tid, men mandag denne uken ble det klart at han ikke lenger vil prøve å få den utsatt mer.

Det gjelder også de andre medlemmene i BTS. Fra managementet Bighit Music het det ifølge Reuters at «både selskapet og medlemmene av BTS ser frem til å komme sammen som gruppe igjen rundt 2025 etter endt tjenestegjøring».

Powered by Labrador CMS