MusikkPlot

Inferno rister nye, mørke band ut av ermet

Infernofestivalen fortsetter å slippe nye metalband som er klare for 2023-utgaven, og nå er det klart at Vemod blir å høre i hovedstadens alternative påskefeiring for svartkledde.

Publisert Sist oppdatert

­Inspirert av så ulike navn som Ulver, Dead Can Dance, Brian Eno og Paysage d’Hiver skapte Trondheims-bandet Vemod stor furore da de ga ut debutplaten "Venter på stormene" i 2012.

Siden har fansen ventet på mer - og ifølge Infernofestivalen jobber nå Vemod med en oppfølger. Etter å ha vært å høre på blant annet Tons of Rock og Beyond The Gates i sommer blir de å høre under Infernofestivalen 6. til 9. april neste år.

De amerikanske sludge metal-veteranene i Crowbar fra New Orleans vil da ha kurs for Norge. De slapp sin tolvte skive tidligere i år, og festivalen mener de fremdeles er best i klassen de er pionerer i - nemlig sludge metal, doom metal og stoner metal.

Også det atmosfæriske black metalbandet Gaerea fra Portugal er bekreftet til Inferno Metal Festival 2023, runder arrangørene av med. Det blir bandets debut på festivalen.

Powered by Labrador CMS