MusikkPlot

Sugababes med originalbesetningen fra 2000-tallet melder seg til tjeneste på toppen av Grefsenkollen til sommeren. Foto: OverOslo

First Aid Kit og Sugababes til Oslo-festival

Festivalen OverOslo har sikret seg to sterke band til neste sommer på Grefsen.

Publisert Sist oppdatert

­På åpningsdagen onsdag 14. juni er det klart for besøk av First Aid Kit-søstrene Johanna og Klara Södergren, på en dag der artistnavn som Highasakite, Chris Holsten og Metteson allerede er sluppet ut av sekken.

First Aid Kit var å høre på Øya i august, og etterpå har de sluppet albumet «Palomino» – med gladere låter de skrev for å muntre opp seg selv. Før OverOslo blir de å høre på Sentrum Scene i februar.

First Aid Kit-søstrene Johanna og Klara Södergren kommer til Oslo til sommeren også – i kjølvannet av Sentrum Scene-konsertene i februar. Foto: Handout

Andre navn ut i tirsdagens artistslipper britiske Sugababes – med originalbesetningen bestående av Mutya Buena, Siobhan Donaghy og Keisha Buchanan. Trioen herjet 2000-tallets hitlister med låter som «Round Round», «About You Now» og «Push The Button».

Da de gjenforentes og spilte på Glastonbury i sommer, måtte deler av festivalområdet stenges ned fordi interessen for Sugababes var så stor. Nå blir de å oppleve på OverOslo lørdag 17. juni.

– Vi har en felles historie og det er fint å fortsette der vi slapp, sa Mutya Buena til BBC.

Powered by Labrador CMS