MusikkPlot

Alternativpopgruppen Mall Girl er klar med debutalbumet i april neste år, og det er blitt annerledes takket være pandemien.

Mall Girl har fått platekontrakt – skrev låtene på debutalbumet i «covid-eksil»

Publisert Sist oppdatert

Mall Girl er et mye hypet popband som har et knippe singler bak seg. Nå har de signert på Jansen Records og melder at de slipper debutalbumet sitt neste år.

Det får den ubeskjedne tittelen «Superstar», og utkommer 29. april. I forkant slippes første singel ut, «Bubbly Cool Drink», neste uke.

– At Mall Girl har det dette ekstra er vi dønn overbeviste om, lyder det fra Jansen Records og beskriver bandet som en del av den alternative popscenen i Oslo som sirkulerer rundt band som Fieh, Tigerstate, Kanaan, Selmer, Juno, Vegard og Ivar Band.

Det består av gitarist Iver Armand Tandsether, vokalist Bethany Forseth-Reichberg, bassist Eskild Myrvoll og trommeslager Veslemøy Narvesen. De har for lengst spilt på festivaler som Roskilde, by:Larm og Øya, men nå kommer altså langspilleren.

Medlemmene bor ikke i samme by og måtte under koronarestriksjonene planlegge hvordan de skulle få skrevet platen ferdig før de skulle i studio

– Vi endte faktisk opp med å skrive ferdig plata fra hvert vårt hjemmestudio, hvor vi sendte ideer frem og tilbake, sier trommeslager Veslemøy Narvesen, som kaller det «en ganske velkommen øvelse».

– Jeg er ganske sikker på at vi skrev en del låter som vi aldri hadde skrevet hvis vi ikke var tvunget å fullføre platen i covid-eksil.

Powered by Labrador CMS