MusikkPlot

Veronica Maggio savner store konserter - og store følelser. Det har farget den nye musikken hun nå begynner å slippe løs.

Veronica Maggio med ny musikk – farget «av en lengsel etter å kjenne store følelser igjen»

Publisert Sist oppdatert

Etter pandemieåret der den svenske musikkscenen har ligget enda mer på is enn den norske, slipper Veronica Maggio en låt farget av hennes nye perspektiv.

«Se mig» er tittelen på den nye singelen, som også blir å høre på den svenske popyndlingens kommende album.

– Jeg tror at min musikk og mine tekster farges av en slags lengsel etter å få eksplodere og kjenne store følelser igjen, sier hun i et intervju med TT, der hun medgir at pandemiåret «har vært på bra på den måten».

– Jeg har kort og godt fått bytte perspektiv. Først føltes det bare uinspirerende og vanskelig, men til slutt fikk det motsatt effekt og jeg fant noe nytt, sier Veronica Maggio.

I 2019 satte hun publikumsrekord på Gröna Lund i Stockholm, med tre konserter som til sammen lokket 51.000 publikummere. Men så kom pandemien og det ble slutt på storkonserter.

. Det føles nesten uvirkelig at jeg har hatt den typen spillejobber. Litt som det føles uvirkelig at man en gang fikk røyke på utestedene. Som om det aldri har skjedd. Jeg lengter etter alt: Alle musikerne, nervøsiteten før en gig, duften av konfettikanoner, publikumslyden, turnébussen, å henge backstage, å se på andre band og å våkne i sceneantrekket, sier hun.

Tidligere i vår ble hun hyllet av musikkolleger som blant andre Victor Leksell, som tolket låter fra det 10-årsjubilerende albumet «Satan i gatan». Men Veronica Maggio sier at selv om hun følte seg beæret av hyllestlåtene, så er det ikke ukomplisert å ha oppnådd en slags ikonstatus.

– Kanskje har mitt impostor-syndrom blitt litt sterkere? Det er vanskelig å forholde seg til slikt. Jeg er en «opp og frem»-person og stopper gjerne ikke opp for å tenke mye på det som har vært. Jeg sparer det til pensjonsalderen, lyder det fra Maggio.

Powered by Labrador CMS