Annonse
Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid og Chirag Rashmikant Patel har ingen tro på at det blir mulig med store, innendørs arenakonserter i august 2021. Foto: Gitte Johannessen / NTB
100.000 publikummere må vente

Karpe utsetter ti storkonserter til 2022 på grunn av korona

Meld deg på nyhetsbrev fra Kulturplot

Hver tirsdag og torsdager. Bestill her! Skriv inn din e-post:

 

Etter at over 100.000 publikummere har kjøpt billetter til ti konserter med Karpe i august, flyttes nå arrangementene i Oslo Spektrum til 2022.

Det opplyser rapduoen i en pressemelding, ifølge blant andre Dagbladet.

– Vi klarer ikke helt å se for oss moshpits og stagediving med én meters avstand, så da er det bedre å bruke denne tida på å gjøre konsertene enda råere, heter det fra Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid og Chirag Rashmikant Patel

– Vi har fulgt smittesituasjonen i verden, landet og særlig Oslo nøye siden mars 2020. Nå som vi har gått inn i et nytt år ser vi at situasjonen stadig er ustabil og uforutsigbar. Med de nye prognosene fra FHI for 2021 ser vi det som svært lite sannsynlig at det kan gjennomføres innendørs arenakonserter til sommeren, sier Magdi og Chirag.

Nå har de i stedet leid Oslo Spektrum fra lørdag 6. august til og med lørdag 27. august. Alle 2021-billettene til «SAS SPEKTRUM X 10»-konsertene følger med på lasset over til neste år.

Fansen later til å være forståelsesfulle, og skriver blant annet på Facebook-siden til Karpe:

«Da gleder vi oss sinnssykt til 2022», «Eg e glad de utsatte det, for då kan det bli lika amazing som det va planlagt te å bli», og «Da har vi noe å glede oss til enda lenger».

Men en kar kommer med et hjertesukk: «Jeg er jo faen meg 20 når det blir konsert». For billettene til «SAS SPEKTRUM»-konsertene ble lagt ut allerede i desember 2019.

Annonse
Annonse
Annonse