MusikkPlot

Guns N' Roses holdt konsert for et utsolgt Valle Hovin i Oslo i 2018.

Guns N' Roses velger seg Stavanger i 2022

Publisert Sist oppdatert

Guns N' Roses kommer tilbake til Norge i 2022, og denne gangen er det Stavanger og Forus Travbane som kan vente seg besøk.

«Nå kommer endelig Axl Rose, Slash, Duff og resten av banden for å boltre seg i Rex Rodneys gamle lekegrind. Datoen å notere seg er 15. juni 2022, altså om et drøyt år», skriver Stavanger Aftenblad.

Bandet har vært store på rockehimmelen helt siden de slapp «Appetite for Destruction» i 1987, og de har herjet hitlistene med låter som «Welcome to the Jungle», «Sweet Child o' Mine», «Paradise City», «Civil War», «Rocket Queen» og «November Rain».

– Vi vet at det er mange som lengter etter å kunne samles utendørs og dele magiske konsertopplevelser igjen. Det har lenge føltes som en fjern ønskedrøm, men nå skimter vi mållinjen og jeg gleder meg til de første tonene fra bandet og jubelen fra publikum setter i gang på arenaen, sier Martin Nielsen i Live Nation via pressemeldingen.

Guns N 'Roses ble gjenforent i 2016 og de gjorde seg blant annet gjeldende på et utsolgt Valle Hovin i 2018. Neste sommer er det klart for ny Europa-turné – med et nytt stopp i Norge.

Bandet består av Axl Rose (vokal, piano), Duff McKagan (bass), Slash (gitar), Dizzy Reed (keyboard), Richard Fortus (rytmisk gitar), Frank Ferrer (trommer) og Melissa Reese (keyboard).

Powered by Labrador CMS