Annonse
Hele musikk-Norges backstagedronning og konsertarbeider, også kjent under tilnavnet «mor», kommer til konferanseprogrammet under årets by:Larm. Foto: by:Larm
Karin Bakås til by:Larm

– En levende legende i norsk musikkliv

Meld deg på nyhetsbrev fra Kulturplot

Hver tirsdag og torsdager. Bestill her! Skriv inn din e-post:

 

I serien der musikkjournalist Audun Vinger møter «en levende legende» fra norsk musikkbransje og musikkliv, skal han under årets by:Larm snakke med Karin Bakås: hele musikk-Norges backstagedronning og konsertarbeider.

Hun er også kjent under tilnavnet «mor» og har ifølge festivalen jobbet med alle de store rockestjernene og popartistene, og noen små, gjennom flere tiår i musikklivet.

«Alle» i livebransjen vet hvem Karin er.

– Karin Bakås er intet mindre enn en levende legende i norsk musikkliv. Den kunnskapen og de historiene hun har etter årevis i backstage-gamet er det ingen som kan måle seg med, og vi er utrolig stolte av å ha fått «Mor» med på å sette garderobeskapet på plass en gang for alle på årets by:Larm, sier presseansvarlig i by:Larm, Erik Egenes, til KulturPlot.

– Fest setebeltet, for her blir det stories-garanti, legger han til.

Bakås har vært del av norsk musikkliv i en årrekke og vært vitne til den enorme utviklingen bransjen har vært gjennom. Konsertvirkeligheten har utvidet seg kraftig, og hun har ifølge festivalen noen svært interessante perspektiver på denne utviklingen.

By:Larm er Nordens største musikkonferanse og -festival og arrangeres i Oslo fra 30. september til 2. oktober.

Annonse
Annonse
Annonse