Annonse
– Alle i sektoren som ønsker det vil få en mulighet til å bli inkludert, sier Kristin Danielsen, direktør i Kulturrådet. Foto: Marta Anna Løvberg
Kulturrådet og NFI

Nå starter påmeldingen til dialogen om gjenoppbygging

Meld deg på nyhetsbrev fra Kulturplot

Hver tirsdag og torsdager. Bestill her! Skriv inn din e-post:

 

Som et ledd i gjenoppbyggingsarbeidet har Kulturrådet og Norsk filminstitutt nå lagt fram en plan for involvering av kultursektoren, skriver de på sine nettsider. Første skritt er å etablere en kontaktliste, som nå har åpnet for påmelding.

I mars fikk Kulturrådet og NFI presisert rammene for gjenoppbyggingsarbeidet som nå utføres på oppdrag fra Kulturdepartementet. Første milepæl er en plan for involvering av kultursektoren.

– Vi inviterer bredt, sier Kristin Danielsen, direktør i Kulturrådet.

– Alle i sektoren som ønsker det vil få en mulighet til å bli inkludert, følge arbeidet vårt og komme med forslag underveis. Det gjelder både i analysefasen og i fasen der vi ser på virkemidlene.

Kulturrådet og NFI etablerer nå en kontaktliste som vil være åpen gjennom hele prosessen, og vil invitere til flere arbeidsmøter underveis. Det første vil handle både om dialogen de skal ha fremover, og hvilke analyser som må utarbeides i første fase.

Meld deg på her.

Annonse
Annonse
Annonse