– Jeg ser frem til å ta fatt på Kulturrådets viktige samfunnsoppdrag sammen med erfarne kolleger og i god dialog med aktørene i sektoren og i forvaltningen, sier Maryam Iqbal Tahir.
Mats Bakken / Norsk olje og gass

Ny kommunikasjonsdirektør i Kulturrådet

Publisert: 3. mars 2022 kl 09.22
Oppdatert: 3. mars 2022 kl 09.22

– Kulturrådet står overfor spennende utfordringer. Vi har en omfattende og viktig jobb foran oss med gjenåpning av kultursektoren og videreutvikling av et mangfoldig kunst- og kulturliv i hele landet. Jeg gleder meg til å være med på å styrke og videreutvikle Kulturrådet i tiden fremover, sier Maryam Iqbal Tahir ifølge en pressemelding.

Hun har bakgrunn som journalist i Dagsavisen og VG, og som spaltist i blant annet Aftenposten. Hun kommer fra stillingen som kommunikasjonsleder for klima og miljø i Norsk olje og gass, og har tidligere jobbet som kommunikasjonsrådgiver i Forsvarsdepartementet.

Hun er utdannet jurist og journalist med mastergrad i retorikk og språklig kommunikasjon.

– Kulturrådet er en virksomhet som blir stadig viktigere for kultursektoren, og samtidig stadig synligere i samfunnsbildet. I Maryam får vi en dyktig og engasjert kommunikasjonsdirektør som vil få en sentral rolle i å videreutvikle kommunikasjonsarbeidet vårt. Hun har et tydelig engasjement i samfunnsdebatten, lang erfaring med media og god kjennskap til offentlig forvaltning. Jeg gleder meg til å få henne med på laget, sier Kulturrådets direktør, Kristin Danielsen.

Tahir er for tiden i permisjon, og tiltrer stillingen først 16.11.2022.

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – kulturjobb