Kulturbransjen

Koronaluftig avstand på konsert på Rockefeller.

Ny informasjon om stimuleringsordningen

Publisert Sist oppdatert

Kulturrådet har så langt behandlet ferdig 224 søknader til stimuleringsordningen for arrangementer i desember og januar.

Fra og med 13. februar legger ikke offentlige smittevernpålegg lenger begrensninger på kulturarrangementer. Søknader som inneholder arrangementer både før og etter 13. februar vil bli behandlet på vanlig måte, men kun arrangementer som fant sted i perioden med smittevernpålegg kan motta støtte etter forskriften.

Det skriver Kulturrådet i en pressemelding.

Kulturrådet har så langt bevilget 30 millioner kroner og ferdigbehandlet 224 søknader om tilskudd fra stimuleringsordningen for kultursektoren for arrangementer som fant sted i desember og januar. Nye vedtak sendes ut daglig.

Arrangører som har måttet avlyse eller nedskalere kulturarrangementer henvises til kompensasjonsordningen for kultursektoren, jf. omtale på Kultur- og likestillingsdepartementet nettsider. Kompensasjonsordningen forvaltes fra og med november 2021 av Lotteri- og stiftelsestilsynet og vil i første omgang kompensere for arrangementer tom 28. februar 2022.

Powered by Labrador CMS