Film og tv

Filmen har opptak fra norskekysten. Her er kontrastfulle bilder av nordlys, vinterstormer, midnattssol, spekkhoggerfamilier, moskus, gaupe og landemerker fra hele Norge. På bildet er Filip Vik og det er tatt på Andøya i Nordland.

Laget film i forbindelse med gjenåpningen: – Vi håper dette vil vekke følelser i det norske folk

Musiker Tron Jensen og filmskaper Grim Berge har sammen med flere norske filmskapere og musikere laget en filmhyllest til Norge i forbindelse med gjenåpningen.

Publisert Sist oppdatert

Filmen har fått navnet «Kysten i mitt blod» og lanseres allerede mandag. Prosjektet er en hyllest til landet, folket og havet.

– Dette har vært et helt enestående prosjekt. Vi håper dette vil vekke følelser i det norske folk, sier Grim Berge og Tron Jensen.

Filmen har opptak fra norskekysten. Her er kontrastfulle bilder av nordlys, vinterstormer, midnattssol, spekkhoggerfamilier, moskus, gaupe og landemerker fra hele Norge.

For å realisere filmen har prosjektet fått støtte fra blant annet Kygo og Havforskningsinstituttet.

– Som artist har jeg fått mye støtte der jeg kommer fra. Derfor ønsker jeg å gi noe tilbake og synes det var fantastisk at så mange dyktige filmskapere og musikere ville lage denne flotte hyllesten til kysten vår og menneskene der, sier Kygo.

Powered by Labrador CMS