Teater og scene

Rolf Kristian Larsen lot seg inspirere av Cezinandos musikk

Vega Scene blir rammen rundt teaterstykket «Robin faller», av Rolf Kristian Larsen.

Publisert Sist oppdatert

Mange kjenner Larsen som skuespiller, blant annet fra filmer som «Kompani Orheim» og «Nordsjøen». Men nå er han aktuell som skaperen av et teaterstykke om en yngre generasjon – fanget i et hamsterhjul av selvrealiseringsmuligheter.

Av pressemeldingen framgår det at Larsen har hentet inspirasjon fra Kristoffer Cezinando Karlsens album «Et godt stup i et grunt vann» og «Noen ganger og andre».

Cezinando-låter som springbrett

«Teksten til Rolf Kristian bruker sangene som et springbrett til å fortelle historien om en generasjon med uendelige muligheter uten et tydelig kart», heter det videre.

Musikken er bearbeidet for scenen av produsent, komponist og elektronikaartist Bendik Hovik Kjeldsberg, kjent under artistnavnet Bendik HK.

På scenen stiller blant andre Sofia Tjelta Sydness, kjent fra «Rådebank» (2021) og «Ida tar ansvar» (2021).

Sjette stykke som dramatiker

«Robin faller» er produsert av Vega Scene i samarbeid med Østfold Internasjonale Teater og Den Nationale Scene, og stykket får urpremiere på Vega Scene 24. september 2022.

Rolf Kristian Larsen debuterte som skrivende med «l.i.f.e.g.o.e.s.o.n» på Det Norske Teatret i 2018, og «Robin faller» er hans sjette stykke som dramatiker, skriver Vega Scene.

Powered by Labrador CMS