Teater og scene

Dagrun Gunnarson er ansatt som ny daglig leder hos Norsk Revy.

Dagrun Gunnarson er ny daglig leder hos Norsk Revy

Publisert Sist oppdatert

– Dagrun elsker revy og har i tillegg den ledererfaringen og engasjementet vi er ute etter.

Dagrun Gunnarson er ansatt som ny daglig leder hos Norsk Revy og vil ta fatt på jobben fra medio mai.

Hun kommer fra stillingen som personalsjef og leder for fellestjenester hos Fedje kommune, ifølge en pressemelding. Gunnarson en bred lederutdannelse, samt kommunikasjon og samfunnsvitenskap fra Universitetet i Bergen, Høgskolen i Innlandet og Universitet i Sørøst-Norge. Dagrun er en av få som har tatt revystudiet ved Høgskolen i Nord-Trøndelag og har også ett år på Teater og musikk fra Fana folkehøyskole med seg.

Hun er godt kjent med revy og i revymiljøet gjennom mange år som aktiv i Fedje Teaterlag. Hun har vært deltaker på de regionale revyfestivalene «Berre Galskap» på Vestlandet og «Gapskratten» i Møre og Romsdal, og hun har deltatt i NM i revy på Norsk Revyfestival på Høylandet.

– Vi gleder oss til å få Dagrun med på laget! Nå får vi nye betraktninger og innspill fra en engasjert revydame fra Østlandet som har bodd på ei øy ute i havgapet på Vestlandet over 20 år. Dagrun elsker revy og har i tillegg den ledererfaringen og engasjementet vi er ute etter, sier styreleder i Norsk Revy, Hilde Bergebakken.

– Sammen med resten av teamet på Norsk Revyfaglig Senter vil vi jobbe for å gjøre Norge morsommere og ta humor på alvor.

Powered by Labrador CMS