Teater og scene

Den store scenen på Den Nationale Scene i Bergen skulle inntas av forestillingen «Barna fra Frostmofjellet», som nå fjernes helt fra repertoaret.

Den Nationale Scene fjerner forestilling fra repertoaret på grunn av kulturstreiken

Publisert Sist oppdatert

Den Nationale Scene i Bergen fjerner barne- og familieforestillingen «Barna fra Frostmofjellet» helt fra sitt repertoar.

Forestillingen, basert på en elsket, svensk barnebok- og filmklassiker, skulle hatt premiere i høstsesongen. Den er beskrevet som en varm fortelling om modige barn og menneskeverd, der historien skildrer hvordan fem barn og en geit legger ut på en eventyrlig ferd for å finne et nytt hjem.

Men nå blir oppsetningen avlyst og fjernet fra repertoaret på grunn av den pågående kulturstreiken. Det blir nemlig heller ikke aktuelt å sette opp «Barna fra Frostmofjellet» i 2022, opplyser teatersjef Stefan Larsson i en pressemelding.

– Det innleide kunstneriske teamet kan ikke forlenge avtalen med oss siden de har andre oppdrag som venter, sier Larsson.

Allerede har teatret, i likhet med mange andre, måttet avlyse flere forestillinger, blant dem «Erasmus Montanus» og «Kirsebærhaven». Nå får de følge av «Engler i Amerika» fra 25. oktober.

Powered by Labrador CMS