Annonse
Kom til teatret – dersom du bor i Bergen. Teatersjef Stefan Larsson ved Den Nationale Scene er glad for at teatret kan åpne opp igjen. Foto: Magnus Skrede / DNS

Den Nationale Scene åpner opp igjen

Meld deg på nyhetsbrev fra Kulturplot

Hver tirsdag og torsdager. Bestill her! Skriv inn din e-post:

 

Etter nesten tre uker med spillestopp kan Bergen-teatret åpne dørene igjen lørdag 23. januar.

Først på programmet står en forestilling for hele familien, nemlig «Miss Tatis Eyemba» – og billettprisen skrus kraftig ned som del av feiringen av teateråpningen.

Jubileumskomedien «Alle Tiders Bergen» spilles på samme scene lørdag kveld. I Teaterkjelleren spilles «Scener fra et ekteskap» igjen, og både «Alle tiders Bergen» og musikalen «Cabaret» er inne i sine siste spilleperioder. Sistnevnte er tilbake på Store Scene onsdag 27. januar.

– Jeg håper så mange som mulig får sett disse populære forestillingene før det er slutt i februar og mars, sier teatersjef Stefan Larsson.

«Harold Pinters «Vaktmesteren» får premiere på Lille Scene som planlagt fredag 29. januar, men med begrensning på ti publikummere i salen. På Store Scene og i Teaterkjelleren er det fastmonterte seter, noe som gjør at man kan spille for henholdsvis 200 og 100 publikummere i de to salene», heter det videre i pressemeldingen.

DNS oppfordrer publikum til å følge anbefalingene om minst mulig reising, og håper i første omgang å se folk som er bosatt i Bergen i salen.

Annonse
Annonse
Annonse