Annonse
Kai Kenneth Hanson har laget en tragikomisk monolog – og håpet er at den kan åpne døra til noen vanskelige samtaler. Foto: Erika Hebbert

Laget teater om hvordan Erlend Loe-bok påvirket ham

Meld deg på nyhetsbrev fra Kulturplot

Hver tirsdag og torsdager. Bestill her! Skriv inn din e-post:

 

 

Han har nemlig laget en monolog om hva boken har betydd for ham, fremgår det i en pressemelding om stykket som produseres av Kompani K i samarbeid med Vega Teater.

«Da skuespiller Kai Kenneth Hanson var 23 år leste han boken «Naiv Super» av Erlend Loe. Isolert på soverommet i kollektivet han bodde i, redd for det meste i verden, utfordret boken han til å se livet i et annet perspektiv», heter det blant annet om stykket – som sveiper innom tematikk som isolasjon, psykisk sykdom og løsrivelse.

– Håpet er at dette kanskje kan gi flere motet til å åpne en samtale med venner de mistenker at ikke har det så bra, forteller Hanson.

I forestillingen møter vi en ung mann som gamer hele natta og sover hele dagen. Men Erlend Loes bok utgjør et vendepunkt.

Hanson har med seg dramatiker Henriette Vedel og regissør Moqi Trolin, og stykket «Så leste jeg Naiv Super» har premiere på Vega Scene i Oslo 7. oktober.

Annonse
Annonse
Annonse