Annonse
«Vaffelhjarte» av Maria Parr handler om de to barna Trille og Lena i den lille bygda Knert-Mathilde, og har tidligere gått som NRK TV-serie. Illustrasjonsfoto: NTB scanpix
«Vaffelhjarte» av Maria Parr handler om de to barna Trille og Lena i den lille bygda Knert-Mathilde, og har tidligere gått som NRK TV-serie. (Illustrasjonsfoto)    Foto: NTB scanpix

Riksteatret med to store forestillinger for hele familien

Meld deg på nyhetsbrev fra Kulturplot

Hver tirsdag og torsdager. Bestill her! Skriv inn din e-post:

 

 

Riksteatrets tilbud til de yngste og familiene deres har de siste årene vært store suksesser over hele landet. «Vaffelhjarte» av Maria Parr handler om de to barna Trille og Lena i den lille bygda Knert-Mathilde, og har tidligere gått som NRK TV-serie. På scenen følger publikum karakterene «gjennom liv og vaffelrøre» ett helt år.

Den andre familieforestillingen er et samarbeid med Oslo-Filharmonien: «Klara, villsvinet og den lille musikkfabrikken». Med fire musikere fra Oslo-Filharmonien inneholder forestillingen mye musikk, både klassisk og nyskrevet, sammen med et visuelt univers med fargerike animasjoner. Dette er blitt til i samarbeid med skaperne av Elias-filmene, Animando og teaterkompaniet Wakka Wakka.

– Riksteatret tar barna på alvor. De yngste blant oss representerer fremtidens teaterpublikum, og det å gi dem gode teateropplevelser tidlig i livet er en viktig oppgave for et landsdekkende teater. Riksteatret vil derfor alltid ha barne- og familieforestillinger av høy kvalitet på repertoaret, lover Riksteateret.

 

Annonse
Annonse
Annonse