Annonse

Annonsørinnhold

Kulturjobb (annonsørinnhold)

Annonsørinnhold

KulturjobbArenaansvarlig

Vi søker en ekte, åpen og leken ansvarlig for våre arenaer. En praktiker med gode samarbeidsevner, god på prosjektledelse og evne til strukturert planlegging og gjennomføring til fastsatt tid. Har du et høyt aktivitetsnivå, jobber strukturert og har sterk gjennomføringskraft vil du lykkes hos oss. Du har potensialet, vi har mulighetene.

Annonsørinnhold

KulturjobbProduksjons- og logistikkansvarlig

Vi søker en ekte, åpen og leken ansvarlig for produksjon og logistikk. En medarbeider med høye kvalitetskrav, som liker å jobbe i team og er god på prosjekt- og budsjettstyring. Har du et høyt aktivitetsnivå, jobber strukturert og har sterk gjennomføringskraft vil du lykkes hos oss.

Annonsørinnhold

KulturjobbSalgs- og digitalansvarlig

Vi søker en ekte, åpen og leken ansvarlig for salg og digitale flater. En medarbeider som bidrar til å opprettholde og styrke vår posisjon som en av de ledende kulturfestivalene i Norge. Har du et høyt aktivitetsnivå, jobber strukturert og har sterk gjennomføringskraft vil du lykkes hos oss.

Annonsørinnhold

KulturjobbRådgjevar/seniorrådgjevar

I kulturvernavdelinga er det ledig ei fast stilling som rådgjevar/seniorrådgjevar. Vi ønskjer å tilsette deg som er utviklingsorientert, og som har stor interesse for samfunn og teknologi.

Annonsørinnhold

KulturjobbSeniorrådgjevar

I avdeling for sivilsamfunn og idrett er det ledig eit vikariat som seniorrådgjevar. Vikariatet er eittårig med mogleg forlenging. Vi ønskjer at du byrjar så snart som råd.

Annonsørinnhold

KulturjobbRådgjevar

I avdeling for sivilsamfunn og idrett er det ledig eit eittårig vikariat som rådgjevar. Vi ønskjer at du byrjar så snart som råd.

Annonsørinnhold

KulturjobbSpesialpedagog/ Musikkterapeut

Drammen kulturskole ønsker å styrke tilbudet til elever som av ulike grunner har behov for ekstra tilrettelegging av undervisningen.

Annonsørinnhold

KulturjobbPrøv en stillingsannonse her!

Kulturplot lanserer stillingsannonser. Når du søker etter nye medarbeidere med kjennskap til kulturlivet.

Annonse
Annonse
Annonse