Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Koronapandemiens påvirkning på begravelser

En begravelse er i seg selv noe som kan være vanskelig for mange, og som bringer mye sorg. Det er din aller siste stund med en du er glad i, og det kan også bringe opp minner om andre man har mistet. En begravelse skal også være en fin ting, og det er en seremoni der man kan ta farvel med personen man var så glad i.

Annonsørinnhold

Derfor bør du refinansiere smålån og kredittkort

Her er 4 tips som kan gjøre veien til bedre hverdagsøkonomi litt enklere.

Annonsørinnhold

Lydbøker er i vinden

Annonsørinnhold

Førstehjelpsutstyr som du burde kjenne til

Vi vet aldri når ulykken skulle oppstå, men når den først gjør det, er det veldig bra å ha en generell kunnskap om medisinsk utstyr som du kan finne rundt deg.

Annonsørinnhold

Lån uten sikkerhet - Derfor kan kredittlån lønne seg

Det finnes mange typer lån på markedet til ulike formål. Ett av de som blir oftest søkt om er lån uten sikkerhet, eller forbrukslån som de også kalles.

Annonsørinnhold

Verdt å vite om forbrukslån

Lån uten sikkerhet, slik som forbrukslån, er fleksible lån. Lånet kan benyttes slik du som forbruker ønsker, uten begrensninger fra banken. Det er et fleksibelt lån hvor du avgjør lånesum, hva lånet skal brukes til og hvor raskt du ønsker å nedbetale lånet.

Annonsørinnhold

Refinansiering med sikkerhet i egen bolig

Dersom du sliter med dyr forbruksgjeld kan det lønne seg å refinansiere. Hvis du har mulighet til å stille sikkerhet i egen bolig vil det kunne være en ekstra fordel. Her viser vi deg hvilke muligheter du har for å få lavere gjeldsutgifter, både med og uten sikkerhet.

Annonsørinnhold

Slik bruker du kredittkort fornuftig

Når dette skrives har den norske befolkningen omtrent 52 milliarder i gjeld fra kredittkort samlet sett. Dette er rentebærende gjeld med en gjennomsnittlig nominell rente på cirka 20%.

Annonsørinnhold

Dildoens historie

Dildo er i dag en av de mest utbredte sexleketøy, og mange kvinner rundt om i verden har minst en dildo i samlingen sin.

Annonsørinnhold

Bestill abonnement på KulturPlot

Vi gir 90% av salgssummen tilbake til FOLK.

Annonsørinnhold

Få en sikrere økonomisk fremtid med investeringer

Kulturlivet står i en av sine største økonomiske kriser, og det er mange kunstnere som ser fremtiden smuldre sammen. Til tross for støtteordninger og en utstrakt hånd fra myndighetenes side, så går kunst og kulturlivet, en usikker fremtid i møte. I denne artikkelen ser vi nærmere på hvilke muligheter privatpersoner har, for å sikre sin økonomiske fremtid gjennom investeringer.