Annonse
nett_jan_davids.jpg
Forbundsleder Jan Davidsen sier de rødgrønne partiene står for saker som er viktige for Fagforbundets medlemmer i valgkampen. For eksempel at velferd ikke skal privatiseres og kampen mot sosial dumping.

16 millioner til de rødgrønne

Fagforbundets valgkampaktiviteter koster over 16 millioner kroner. Ap, SV og Sp får glede av pengene i sine valgkamper. Det skriver Dagens Næringsliv.

Den dyreste utgiftsposten er turneen til Åge Aleksandersen, som reiser land og strand rundt og spiller for Fagforbundet. Turneen koster åtte millioner kroner.

Fagforbundet og leder Jan Davidsen bruker også tre millioner kroner på avisannonsering, like mye som Venstres og KrFs totale valgkampbudsjetter.

– Vi er i en situasjon der det fremstår som viktigere enn noen gang at demokratiet fungerer. Derfor har vi valgt å gi et positivt svar til de tre partiene som har søkt. På mange områder står disse partiene for saker som er viktige for våre medlemmer i denne valgkampen. For eksempel at velferd ikke skal privatiseres og kampen mot sosial dumping – og for en grunnleggende satsing på fellesskapet, sier leder i Fagforbundet, Jan Davidsen til Dagens Næringsliv.

Annonse
Annonse
Annonse