Foto

Henrik Aspeflaten

Valleypolicella med nytt album

Publisert: 17. november 2022 kl 10.32
Oppdatert: 17. november 2022 kl 10.32

Bak bandet Valleypolicella ligger det ikke så mye mer enn et sterkt ønske om å lage fengende emosjonell gitarpop. Bandet kommer ikke til å forandre verdenen din, men du kommer i alle fall til å føle du har hørt noe av den deiligste gitarpopen som finnes i 2022, mener de selv. Dette er popmusikk for fans av alt fra Snail Mail og Wet Leg til the Lemonheads og Teenage Fanclub.

Valleypolicella består av sjangerentusiaster fra Hiawata, Beezewax, Local Store og Lazy Queen. Folk som har denne 90-tallslyden og låtskrivingen pumpende ut av hjertet. Debutskiven deres med dette bandet er spilt inn hos legenden Bjørn Klakegg i de svenske skoger, og produsert sammen med Kenneth Ishak.

– Vi stod opp, gikk i studio, drakk kaffe, øl og vin og røykte sigaretter og fortalte historier og lo, og spilte inn noe av den frekkeste popen skogene i Värmland har hørt, sier bassist Magnus Tveten om innspillingsprosessen.

– Denne skiva inneholder de beste låtene jeg har laget», sier vokalist og låtskriver Tore Løchstøer Hauge, mens trommeslager Jørgen Apeness har følgende å si om å spille i Valleypolicella: 

– Det å spille gitarpop med denne gjengen her føles like riktig som å velge og kjempe for Kirsebærdalen i kampen om Nangijala. Jeg ville tatt hver og en her på ryggen som de skulle vært mine tuberkulosesyke lillebrødre og hoppet ut av en brennende bygård.

«Love Songs for Losers» er et album med åtte gitardrevne poplåter med en gjennomsnittslengde på 3 minutter og 43 sekunder med store refreng og vokalharmonier. 

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – kulturjobb