Jeg føler at det er utfordrende å være tro mot sin egen indre stemme i dagens samfunn, sier Therese Ulvan. Foto: Harald Øren.

Therese Ulvan håper å kunne motivere andre til å være tro mot seg selv i ny singel

Publisert: 20. september 2022 kl 10.34
Oppdatert: 20. september 2022 kl 10.34

Therese Ulvans uttrykk som sanger og låtskriver spenner fra rørende inderlighet til kraftfull og energisk råskap, og denne singelen går inn i førstnevnte kategori. «I Am That I Am» er en klassisk singer-songwriter-låt hvor teksten er i hovedsetet og Ulvans uttrykksfulle vokal virkelig får plass til å skinne. Det er jordnært og ektefølt, og ikke minst krydret med popens glitter.   

Som artist og menneske søker Therese Ulvan å skrive musikk som berører, og som får en til å stoppe opp og virkelig kjenne etter.

– På «I Am That I Am» prøver jeg å formidle min takknemlighet for at vi alle er helt unike på hvert vårt vis. Det er så viktig å omfavne den man er, alle sine sider, former og tanker. Vi er jo alle unike puslespillbrikker, og det er viktig å huske at vi trenger hver eneste en for at bildet skal komme frem, sier Therese Ulvan.

Hun følte ofte at hun ikke passet inn da hun vokste opp. I stedet prøvde hun å slipe av taggene på sin stjerne for å være mer lik de andre. Men det gjorde bare vondt.

– Det var ikke før jeg begynte å sette pris på min egenart og slapp taket i alle forventningene, at jeg virkelig fikk kjenne på min egen indre stemme. Jeg håper at denne låta kan inspirere andre til å omfavne seg selv, akkurat som de er.

I Therese Ulvans musikalske univers er det ofte samfunnsaktuelle temaer som står i fokus, og «I Am That I Am», er intet unntak.

– Jeg føler at det er utfordrende å være tro mot sin egen indre stemme i dagens samfunn, særlig med tanke på sosiale medier. På den ene siden skal man masseproduseres på samlebånd, passe inn i et visst uttrykk, helst med filter på. Samtidig skal man være individualist og skille seg ut, men på en måte som alle klikker «like» på. Det er jo helt umulig! Jeg ønsker å leve i en verden hvor det er nok å bare være genuint seg selv. Jeg håper denne singelen kan motivere til dette, avslutter Therese Ulvan.

Saken fortsetter under annonsen

«I Am That I Am» er en flerdimensjonal låt som får deg til å stoppe opp, kjenne etter og tenke over livet. Singelen slippes fredag 23. september og er siste smakebit før Therese Ulvan slipper sitt kommende album 21. oktober og feirer med en Norgesturné.

Ledige stillinger – kulturjobb