MusikkPlot

Thea & The Wild: «Rip Tide»

«Rip Tide» er den tredje og siste singelen fra Thea & The Wilds kommende tredjealbum. Den slippes 26. august, før albumet «Deadheading» som slippes 7. oktober.

Publisert Sist oppdatert

­Gjør deg klar for et throwback til den sommeren du hadde Thea & The Wild dunkende på hjernen fra morgen til kveld! Med sin medprodusent Cato "Salsa" Thomassen fra Madrugada har hun kokt sammen en popete, varm og melankolsk sprettball av en låt. Rip Tide er den tredje og siste singelen fra Thea & The Wilds kommende tredjealbum "Deadheading" som slippes i oktober.

I låta gir Thea oss et innblikk i baksiden til kreativiteten:

– Det er jo mange som sier de misunner meg det å kunne drive med musikk, være kreativ og skrive sanger. Og det er jo noe jeg er veldig glad for at jeg har! Jeg er aldri så glad som når jeg står på scena og synger eller når jeg får en idé til en ny sang. Samtidig er det jo ingen hemmelighet at kreativiteten gjerne har en bakside, som er en haug med ganske sterke følelser, en hjerne som jobber konstant og, i hvertfall i mitt tilfelle ganske store humørsvingninger, høye topper og dype daler. Forholdet mitt til kreativiteten kan vel sammenliknes litt med en forelskelse, den tar meg med på en berg- og dalbane. Bare at den aldri tar slutt, det fortsetter i en evig runde akkurat som tidevannet.

Sammen med låta slippes en musikkvideo hvor Thea kidnapper den vonde siden av seg selv:

Thea & The Wilds tredje album har fått navnet «Deadheading», som er gartnerens ord for det å fjerne falmede eller døde blomster fra planter, slik at planten skal kunne bruke energien sin på å produsere nye, friske blomster. Kanskje var det nettopp dette Thea gjorde da hun klipte av snoren til sin hjemby Oslo og flyttet ut på landet. I et anneks i den blomstrende hagen har hun spilt inn plata sammen med sin samboer Cato "Salsa" Thomassen, med «Deadheading» av planter mellom slaga.

Powered by Labrador CMS