MusikkPlot

Mørk og mystisk americana fra Johanna Demker

19. august slipper Johanna Demker andre singel «All or Nothing», fra sitt kommende album.

Publisert Sist oppdatert

­Den andre singelen fra det kommende albumet til Johanna Demker høres ut som tatt rett ut av en høstkrim fra HBO. Mystisk, mørk og stemningsfull, krydret med Molværs signatur og et komp som like kunne tilhørt Plant & Krauss.

Det handler om å satse – alt eller ingenting.

Den svenske komponisten, låtskriveren og artisten Johanna Demker har i denne singelen sammen med prisbelønnede jazztrompetisten Nils Petter Molvær skapt høstmagi. Låten åpner med Erland Dahlens musikalske, perkusive tromming og Nils Petter Molvær sin karakteristiske trompet i en luftig, naken og myk start. Tommy Kristiansens gitar viderefører låta inn i et spennende, mørkt og suggererende univers som videreutvikler seg gjennom hele komposisjonen.

– «All or Nothing», handler om å ta sjanser. Det handler om å prøve og feile. Allikevel ikke la seg stoppe, og fortsette å prøve selv om en har gått skikkelig på trynet. Fortsette å reise seg opp og se fremover, et skritt av gangen. Den handler rett og slett om å leve, forteller Demker.

Tekst og musikk er skrevet av Johanna Demker, og er innspilt og produsert av Bjarne Stensli og Sven Persson i Sound Production studio i Oslo, høsten 2021.

Powered by Labrador CMS