MusikkPlot

Marte Eberson med groovy powerpop

Marte Eberson sin nye singel «Bad Day» skal få deg til å glemme at du har en dårlig dag.

Publisert Sist oppdatert

­Etter en aktiv konsertsommer, slipper Marte Eberson andre singel fra sitt kommende album. Hennes nye singel «Bad Day» handler, som tittelen tilsier, om å ha en dårlig dag. Det å drifte gjennom byen i tunge tanker, mens verden rundt bare ruller forbi som om ingenting har skjedd.

Med et stødig groove og fengende melodier, gir låta gode vibber. Sangen er full av dansebare, lette og deilige rytmer som skal få en til å glemme at en har dårlig dag.

– Jeg har både gode og dårlige dager, som folk flest. I blant føles ting veldig tungt, og da må jeg prøve å minne meg selv på det som har vært fint, og finne ro og trygghet i at jeg vil komme tilbake til de gode dagene igjen. Jeg hadde et bilde av meg selv vandrende rundt i byen mens jeg strevde med mine egne tunge tanker, mens det tilsynelatende så ut som jeg hadde det bra. Derfor begynte jeg først å lage en basslinje som jeg tenkte kunne rusle og gå uten for mye forandringer, være noe konstant og som føles ganske optimistisk og lett, mens teksten beskriver noe annet, forteller Eberson.

«Bad Day» har et solid team av musikere i ryggen: Stian Larsen (gitar), Audun Erlien (bass) og Marius Simonsen (trommer). I tillegg til produsent og mikser, Jonas Kroon, som har satt sitt preg på låta.

Powered by Labrador CMS