MusikkPlot

Mall Girl med smakebiter fra studio

Bandet klarer ikke å vente med å presentere låtene til det nye albumet. Derfor gir de oss en overraskelse allerede nå: en demo fra studio.

Publisert Sist oppdatert

­Debutalbumet til Mall Girl kom ut rett før sommeren, og arbeidet med låtene på plata, innspillingen og hele utgivelsesløpet tok sin tid. Albumet «Superstar» viste et band i full kreativ utfoldelse, og låter som både fenget og fascinerte lytteren. Låtskriverkunst, rett og slett.

Men Mall Girl satt ikke bare i ro og ventet på at albumet skulle slippes. De har hele tiden vært aktive, både på scenen og i studio, og nå ville de rett og slett ikke vente på at labelet skulle legge en «lang og god plan» for neste slipp. For det er klart, det kommer flere offisielle album fra Mall Girl etter hvert, men når man sitter på såpass mye materiale av så høy kvalitet, så er det ingen grunn til å ikke dele det med alle andre.

Så i høst bestemte bandet at de skal slippe noen smakebiter de har jobbet med den siste tiden, og første låt ut er «Emo Shred (demo)». Det er en låt som viser en litt annen side av Mall Girl, med gitarriff-inspirasjon fra den legendariske Midwest Emo-sjangeren, og et lydbilde og melodi som ville fått både Frank Ocean og Clairo til å klappe ivrig i hendene.

Du kan høre demoen her.

Powered by Labrador CMS