Foto

Elsie Bay slipper ny singel. Foto Jonathan Vivaas Kise.

Elsie Bay med ny singel

Publisert: 30. september 2022 kl 10.20
Oppdatert: 30. september 2022 kl 10.20

­– Se for deg en sen sommerkveld foran hovedscenen på en kjent musikkfestival. Du står midt i mengden av en haug med musikkelskende, litt småfulle, og kanskje litt pratsomme publikummere. Det er på kanten til kaotisk, og du ser ingenting annet en menneskene rundt deg. Å stå på tå hjelper lite. «Tall people» er en sang om å vokse opp og sette ting i perspektiv. Noen ganger trenger man bare å sitte på noens skuldre, og så vil man kunne se alt. 

Slik omtaler Elsie Bay sin nye singel «Tall People». 

Elsie Bay kom som et smell inn på den norske pophimmelen med en topp 4-plassering under MGP i år. For Elsa Søllesvik, der artistnavnet ble Elsie Bay var ikke MGP startskuddet på musikkarrieren, men heller starten på solokarrieren.

Siden hun ble signert som 17-åring av Sony Music har hun vært en del av duoen Elsa & Emilie som fikk en lang rekke hits både her hjemme og i utlandet. Duoen satte et punktum for prosjektet i 2019, men senest i fjor var de på toppen av listene i Tyskland.  

Elsa reiser nå verden rundt som låtskriver. I tillegg til å utvikle låtskriver karrieren har Elsie Bay brukt pandemien svært godt til å finne sitt helt egne uttrykk som soloartist. 

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – kulturjobb