I musikkvideoen til «Flashback» kommer det akkurat det - gamle filmglimt fra D'Sound-tiden på slutten av 90-tallet, da de ga ut debutplaten.
D'Sound / YouTube / NTB

D'Sound gjenforent etter fem år – trapper opp mot feiringen av gruppens 25-årsjubileum

Publisert: 3. januar 2022 kl 14.37
Oppdatert: 3. januar 2022 kl 14.37

Snart vil det ikke lenger bare være Adele som har et album som heter «25». Om drøye to uker slipper D'Sound sitt jubileumsalbum ved samme navn.

D'Sounds nye studioalbum «25» utkommer 21. januar for å markere at det er 25 år siden gruppen ga ut debutplaten «Spice of Life» i januar 1997.

Det nye albumet inneholder nyskrevne låter i samarbeid med norske og internasjonale artister, og første spor ut har tittelen «Flashback». Og på denne låten gjenforenes de tre originalmedlemmene for første gang på fem år.

Vokalist Simone Eriksrud forlot bandet i 2018, men skrev og spilte inn «Flashback» i fjor sommer sammen med Kim Ofstad og Jonny Sjo. Å høre på låten er også Stein Austrud og Bernt Rune Stray, som begge har vært musikere med D'Sound i en årrekke.

«Flashback» utkom nyttårsaften som en overraskelse for D'Sound-fansen hjemme og ute, og er femte singel fra jubileumsalbumet – etter sanger som «Run for Cover», der Armi Millare var vokalist, «Good Nature» med amerikanske Pher og Cory Henry, «Necessary Love» med Shontelle på sang og «Save Some» med selveste Macy Gray.

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – kulturjobb