D.D.E. har solgt 5000 billetter til juleshowet sitt.

Foto

D.D.E

D.D.E. glad i juleshowene sine: – Får vist andre kvaliteter enn hva rockescenen innbyr til

Publisert: 15. november 2022 kl 12.28
Oppdatert: 15. november 2022 kl 12.28

«No e D.D.E. Jul Igjen!» er blitt en juletradisjon for store og små, enten det er i form av bandets juleplater eller på deres julekonserter – som i år spilles ni ganger i Namsos, Stjørdal og Trondheim.

– Gjennom juleforestillingene får vi spilt på andre og flere strenger, med lun stemning, publikumskontakt, ord til ettertanke, og masser av humor. Her byr vi på oss selv, og får vist andre kvaliteter enn hva rockescenen innbyr til, uttaler D.D.E.

D.D.E. rundet 30 år tidlig i 2023, og har ifølge pressemeldingen underholdt til jul gjennom hele sin eksistens med lokale barnekor, stjernegutter og andre gjester.

– I salen finner du de aller yngste, de aller eldste, gjerne hele familier i flere generasjoner. De som drar helt alene, kollegene på julebord, eller vennegjengen som kommer hvert eneste år. Å få underholde og lage ei trivelig stund for andre, er meningsfullt og gir en god følelse for hele bandet, sier Eskil Brøndbo til NTB.

Forestillingen er basert på D.D.E.s egne julesanger, som de ga ut på platene «No e D.D.E. Jul Igjen!» (1999/2004) og Frelesesarméens Juleplate (2008), med sanger som «Et ord vart lys», «Englespellet», «Stor og fin gut» og høytidsstemte «Julenatt over vårres by».

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – kulturjobb