MusikkPlot

Kiss legger enda en runde av avskjedsturneen sin, kalt «The End Of The Road» som begynte i 2019, til Tønsberg i juli neste år. Her er de på Tons of Rock da samme år som avskjedsturneen startet. Foto: Berit Roald / NTB.

Avskjeden trekker ut: Kiss klare for Norge igjen – «for aller siste gang»

Kiss har allerede tatt avskjed med sine norske fans flerfoldige ganger, men nå kommer de på ny runde med avskjedsturneen «The End Of The Road».

Publisert Sist oppdatert

­Det skjer lørdag 15. juli neste år i Tønsberg, på Kaldnes Vest, der også Slottsfjell er blitt arrangert.

Avskjedsturneen til Kiss begynte allerede i 2019, og tok det legendariske rockebandet til Tons of Rock i Oslo og Trondheim Rocks samme år.

De skulle sagt adjø nok en gang året etter i Sandnes, men det satte korona en stopper for. Pandemien, med alle påfølgende restriksjoner, «stjal» et år av turneen. I tillegg fikk Paul Stanley og Gene Simmons korona, og mange avskjedsdatoer måtte utsettes av den grunn.

Men nå ruller Kiss videre. Og spiller det som arrangør Live Nation Norway kaller bandets «aller siste konsert i Norge». I 2023 er det 50 år siden Kiss første gang sto på scenen i New York.

– Kiss er et legendarisk band som alltid byr på mer show og pyro enn noen andre. Når de i tillegg har en katalog med utallige hits, ligger alt til rette for en konsert som går ned i historiebøkene, sier Martin Nielsen i Live Nation.

Powered by Labrador CMS