Annonse
Stig Brenner under et arrangement i sommer. Nå er det duket for solokonsert 12. mars 2022 i Oslo Spektrum. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Stig Brenner hele veien til Oslo Spektrum med solokonsert – på sterk dato

Meld deg på nyhetsbrev fra Kulturplot

Hver tirsdag og torsdager. Bestill her! Skriv inn din e-post:

 

Det blir Stig Brenners største solokonsert noensinne, og er i følge arrangør All Things Live også en annen merkedag:

– Dette blir den første norske storkonserten av sitt slag etter en trassig periode med covid-19, uttaler arrangør Per Osmundsvaag, som kaller Stig Brenner for «en av våre mest distinkte stemmer og en trollmann som sømløst mikser hiphop, R & B og pop til en helt unik lyd».

Som Unge Ferrari stilte artisten på scenen i hovedstadens storstue i 2017 i selskap med Arif. Aliaset tok Stig Haugen, som er hans sivile navn, avskjed med i fjor da han slapp det kritikerroste andrealbumet «Hvite duer, sort magi» – og tok et steg videre under nytt artistnavn, Stig Brenner. Nå er det sangene derfra han tar med seg til den store solokonserten.

– På den datoen er det 2 år siden pandemien traff oss, og 1 år siden mitt album: «Hvite duer, sort magi» kom ut. Meg, «alene» på denne legendariske scenen. Mange følelser samtidig, litt redd, spent, glad, nervøs, men jeg lover kaos, skriver Stig Brenner på Instagram.

Stig Brenner blir på nyåret også å se i neste runde av TV 2s «Hver gang vi møtes» i selskap med Maj Britt Andersen, Myra, Anna of the North, Øystein Greni, Jarle Bernhoft, Tix og nettopp Arif.

Annonse
Annonse
Annonse