MusikkPlot

Dårlig nyhet til fansen: Det blir ikke konserter i 2021 heller. Elton John lover å komme sterkere tilbake i 2022.

Elton John utsetter Europa-delen av avskjedsturneen til 2022

Elton John må på ny utsette Europa-konsertene som var planlagt dette året, men denne gangen er det ikke på grunn av korona.

Publisert Sist oppdatert

Artisten hilser via en pressemelding fra Live Nation og sier det er med tungt hjerte han er nødt til å utsette Europa-delen av sin «Farewell Yellow Brick Road»-turné.

Her forklarer han at et fall i løpet av sommerferien har gitt ham store smerter i hoftepartiet, og at han har blitt rådet til å la seg operere.

– Jeg vet hvor utrolig tålmodige mine fans har vært siden covid stoppet turneen i fjor, og det skjærer meg i hjertet å måtte la dere fortsette å vente. Jeg forstår frustrasjonen deres etter dette året vi har opplevd. Men jeg lover – showet kommer tilbake neste år, og jeg skal sørge for at det er mer enn verdt ventetiden.

I Norge blir det nå i stedet konsert lørdag 21. mai 2022 i Telenor Arena (flyttet fra fredag 22. oktober 2021) – og søndag 22. mai 2022, samme sted (flyttet fra lørdag 23. oktober 2021).

Det er dermed tredje gang fansen må notere seg nye datoer for konsertene som opprinnelig skulle vært arrangert i 2020. Så sent som i august flyttet Live Nation Norway de to norgeskonsertene fra september til oktober på grunn av koronarestriksjonene.

«Kjøpte billetter er gyldige til nye datoer. For mer informasjon besøk eltonjohn.com», heter det videre fra Live Nation om konsertene.

Powered by Labrador CMS