MusikkPlot

Ace Frehley i dag. Neste år kommer han til Rockefeller.

Ace Frehley til Rockefeller i sommer

Publisert Sist oppdatert

På det som forhåpentligvis blir en vakker julikveld til sommeren, kan hardrockfansen rykke innendørs til en konsert med Ace Frehley.

Den legendariske gitaristen (70) skal gjøre det pressemeldingen kaller «et eksklusivt Norgesbesøk på Rockefeller» i Oslo torsdag 28. juli.

Ace Frehley – den første «The Spaceman» – er et av originalmedlemmene i Kiss og har medvirket på klassikerplater som «Dressed To Kill», «Destroyer» og «Rock’n’roll Over». Etter at han forlot Kiss første gang i 1983 ble det solokarriere med album som «Frehley’s Comet» og «Trouble Walking».

Han vendte tilbake til Kiss igjen i perioden 1996-2001, men hoppet av igjen fordi han ikke følte seg kreativ i dette selskapet, uttalte Ace Frehley til NTB i 2009:

– Vi kledde oss i gamle kostymer, sminket oss på samme måte og spilte gamle sanger. Jeg undertegnet på å være med på en turné, så ble det flere og flere, og da vi var i Australia måtte jeg vekk – jeg måtte gjøre noe kreativt, gå fremover. Jeg trengte å forlate bandet igjen.

Senest ga han ut albumet «Spaceman» i 2018, fulgt av «Origins Vol. 2» i fjor med hans coverversjoner av kjente rockeklassikere.

Powered by Labrador CMS