Annonse
I år blir Findings-festivalen flyttet til september – fra august – i håp om å samle folkemengden på Bislett Stadion. Foto: Findings.com

Tar koronagrep og utsetter Findings-festivalen en snau måned – til september

Meld deg på nyhetsbrev fra Kulturplot

Hver tirsdag og torsdager. Bestill her! Skriv inn din e-post:

 

Findings-festivalen er nå flyttet fra august til september, melder Live Nation – som har første headliner klar: Tiësto.

Den høylytte elektronikafesten på Bislett Stadion skulle egentlig gått av stabelen 20. til 21. august, men har nå fått ny dato til 10. og 11. september.

Festivalen har vært utsolgt de siste årene med 20.000 besøkende hver dag, men ble som andre storarrangementer koronaavlyst i 2020.

Nederlenderen Tijs Michiel Verwest, bedre kjent som Tiësto, er førstemann ut på artistlisten til 2021. Kalt «gudfaren av elektronisk musikk» har 52-åringen flere ganger erklært at han har en stor forkjærlighet for Norge ettersom det var her han virkelig slo gjennom som DJ.

Helt siden 90-tallet har Tiësto stått for sjangerbrytende trance-, dance- og klubbfavoritter, samt en endeløs rekke hits, og remixer av verdenskjente artister. I 2015 vant han sin første Grammy for sin remix av John Legends «All Of Me», mens han live har gjestet festivaler verden over i en årrekke med DJ-sett kalt «energiske og kompromissløse» i pressemeldingen.

 

 

Annonse
Annonse
Annonse