Sigrid pryder «coveret» til den legendariske musikkavisen NME

Publisert: 9. august 2021 kl 10.28
Oppdatert: 9. august 2021 kl 10.28

– Jeg har drømt om å være på coveret av NME i årevis. Det eneste jeg kan si er takk og tjuhu, skriver Sigrid i sosiale medier, der hun deler omslagsbildet. Musikknettstedet byr nemlig på langlesing viet den norske artisten, under tittelen: «Det er noe i meg som kommer ut når jeg spiller konsert – det er min superheltkraft».

intervjuet snakker Sigrid om også kontrasten mellom sitt tidligere usminkede og t-skjortekledde jeg fra «Don’t Kill My Vibe»-tiden og hvordan hun på artworket til den sommerferske singelen «Mirror» fremsto selvsikker og stylet i rosa ballkjole.

«Mirror» byr ifølge NME på et kor som synger «I love who I see looking at me», og Sigrid røper at hun selv trengte å høre «Mirror» når den ble skrevet.

– Dette er en bransje preget av perfeksjon, og jeg ønsker å gjøre det så bra som mulig, men jeg trenger fremdeles å høre at det er ok å gjøre ditt beste og at det er godt nok. Jeg blir virkelig paranoid og kverner i mitt eget hode på det å ikke være god til noe med én gang. Så husker jeg på «Mirror»s budskap om «Bare elsk deg selv – og ha det moro med det».

Til fotograferingen til NME-oppslaget handlet det om fargerike antrekk. Sigrid skal ha sittet på første rad under motevisninger på London Fashion Week tidligere i år, og reportasjen trekker frem påstandene om at Sigrid da hun slo gjennom i 2017 bevisst skal ha satset på det enkle, usminkede imaget med hvite T-skjorter og jeans.

Det avviser Sigrid og sier ifølge bladet at «det betød at hun brukte mindre tid på å bekymre seg om sceneantrekk og kunne henge backstage med bandet og spille The Sims». Men kritikken om at dette skulle vært et «kult markedsføringstriks» sved, medgir hun.

Saken fortsetter under annonsen

– Det var meg, jeg gikk inn på plateselskapet mitt og var som dette fra første dag med teamet, og det er slik jeg føler meg komfortabel. Å være i rampelyset som jeg har vært de siste fire årene gjør det vanskeligere å akseptere deg selv. Det er ikke naturlig å være i rampelyset, og det å få bilder av deg blåst opp på veggene er underlig – du kan ikke skru det av, du er «på» hele tiden.

Sigrid sier hun betrakter seg mer som en liveartist enn en popstjerne, og snakker om savnet av å opptre. Siste helg i august står hun på plakaten til de store Reading- og Leedsfestivalene i England.

Ledige stillinger – kulturjobb