Annonse
Ole Paus og Jon Niklas Rønning melder om sceneshow sammen i september. Foto: Latter / handout

Ole Paus og Jon Niklas Rønning på samme scene igjen i september

Meld deg på nyhetsbrev fra Kulturplot

Hver tirsdag og torsdager. Bestill her! Skriv inn din e-post:

 

Ole Paus og Jon Niklas Rønning beskrives som musikalske humorister fra hver sin generasjon. I september stiller de på samme scene med nyskrevne satiresanger.

«Skilt ved fødselen» heter showet, som får premiere på Latter, Aker Brygge i Oslo 22. september. Navnet spiller på Rønnings (41) velkjente parodi på Ole Paus (74). Og nå uttaler duoen at de gleder seg til den nye forestillingen.

– Vi har vært gode venner i mange år.

Det er ikke første gang de møtes i en forestilling: Ole Paus og Jon Niklas Rønning tro til i Grimstad i fjor sommer med forestillingen «Ansikt til ansikt», og skal også spille samme sted – på Apotekergaarden – i sommermånedene før septemberpremieren.

Latter beskriver dem som representanter for hver sin generasjon låtskrivere, som likevel forenes av det samme humormusikalske skråblikket.

– Paus og Rønning står for latter, varme, nærhet og nådeløs treffsikkerhet, og det er en stor glede at Latter får den nasjonale premieren på «Skilt ved fødselen». Denne duoen tror vi Norge vil se mye til etter dette, og vi er glade for å få være med på – nettopp – fødselen, sier produsent Elina Krantz, Stand Up Norge ifølge en pressemelding.

Annonse
Annonse
Annonse