Annonse
Foto: Moddi vil fortsatt sette sitt preg på Olavsfest – og vil blant annet urfremfører en rykende fersk salme under åpningen. Foto: Gitte Johannessen / NTB

Olavsfest nedskalerer – dropper storkonsertene

Meld deg på nyhetsbrev fra Kulturplot

Hver tirsdag og torsdager. Bestill her! Skriv inn din e-post:

 

Fortsatt usikkerhet rundt smitteverntiltakene til sommeren gjør at Olavsfest avlyser de planlagte konsertene i Borggården.

«Alle som har kjøpt billetter til Aurora / Iris, Manic Street Preachers, Ole Paus med Motorpsycho, Kari Bremnes og TSO med Bowie in Berlin, vil bli kontaktet om kort tid og få utleggene sine refundert. Allsang i Borggården med Haddy Njie vil derimot bli flyttet til en annen arena, så der har billett­kjøpere mulighet til å beholde billettene de har kjøpt, om de ønsker det», heter det fra arrangørene.

Men selv om Olavsfest har besluttet å avlyse konsertene i Borggården, blir 2021-utgaven en fysisk festival som vil prege store deler av sentrum, og som åpnes av statsminister Erna Solberg på Vestfrontplassen 28. juli.

Moddi, som vandrer i 37 dager fra Oslo til Nidaros, vil urfremfører en rykende fersk salme under åpningen om årets tema, rettferdighet, fremgår det fra arrangørhold.

Konserter, gratis samtaleprogram, et rikt familieprogram og en rekke utstillinger på ulike arenaer i byen er blant det arrangørene fortsatt skilter med.

Olavsfestdagene er en kirke- og kulturfestival som arrangeres i Trondheim rundt olsok hvert år.

Annonse
Annonse
Annonse