Annonse
Aurora opptrådte på Vierlives festival «Et helt annet sted». Foto: Michael Hili

Vierlive inviterer til festivalsamarbeid

Meld deg på nyhetsbrev fra Kulturplot

Hver tirsdag og torsdager. Bestill her! Skriv inn din e-post:

 

– En digital konsert kan naturligvis ikke erstatte en solfylt og sosial musikkfestival. Den kan heller ikke bøte på alle de store økonomiske konsekvensene av dette vedtaket. Men vi har nå mulighet til å samarbeide om å selge billetter, skape kulturøyeblikk og med det, gi både bransjen og publikum et plaster på såret, sier talsperson for den nye norske strømmeplattformen Vierlive, Torgeir Vierdal. 

Vierlive ble startet for å sikre inntekter til kulturbransjen, ved å gå bort fra gratiskonserter og Facebook, og over på en transparent og norsk plattform for alle som vil nå ut til folk digitalt. 

Vierlive laget påskefestivalen «Et helt annet sted», med blant andre Sigrid, Aurora og Frida Ånnevik. Nylig ble det kjent at booking- og management-selskapet United Stage har valgt Vierlive som samarbeidspartner. Det samme har Oslo konserthus og kulturscenen Røverstaden.  

– Nå handler det om å sikre inntekter og arbeidsplasser i musikk-Norge. Vi er i alle fall klare til å planlegge en annerledes festivalsommer, sier Vierdal. 

Annonse
Annonse
Annonse