Annonse
Marion Ravn er klar for akustisk duoturne i februar og mars. Foto: Handout/NTB Kultur

Tønes og Marion Ravn er klare med hver sin vinterturné

Meld deg på nyhetsbrev fra Kulturplot

Hver tirsdag og torsdager. Bestill her! Skriv inn din e-post:

 

Nå begynner artistene å ta sjansen på å turnéplanlegge for tidlig i 2021 – og denne uken har Marion Ravn og Tønes meldt seg med sine planer.

Tønes sparker i gang 2021 med ny plate og en turné som tar ham til 16 kulturhus og konsertscener i tiden 28. januar til 27. februar.

Det loves fra Tønes-hold «staselig besøk i en ny og smittevernfokusert intimsetting, der ukulele fint kan komme til å bli en sentral del av settet».

Tønes har som så mange andre hatt et merkelig 2020, men kan likevel vise til teaterstykke, juleforestilling for 12 utsolgte hus og plateinnspilling.

Marion Ravn drar i gang sin turné 11. februar, og velger en akustisk setting med sin faste musiker, gitaristen Jan Ole Kristensen. Turneen er kalt opp etter 2019-albumet der hun debuterte på norsk, «Mellom disse 4 vegger», og det begrunner hun slik:

– Jeg ønsker at publikum skal få følelsen av at vi er samlet hjemme i stuen sammen for en skikkelig hyggelig kveld. En kveld hvor man både kan tørre kjenne på de store følelsene, men også le sammen, sier «Maskorama»-dommeren.

Her spiller Tønes:

Flekkefjord, Bryne, Stavanger, Haugesund, Bergen, Suldal, Nøtterøy, Arendal, Porsgrunn, Larvik, Kristiansand, Oslo, Trondheim, Randaberg, Sola og Sandnes i tiden 28. januar til 27. februar.

Her spiller Marion Ravn:

Fosnavåg, Åndalsnes, Sætre, Gleng, Trondheim, Grong, Lørenskog, Drammen, Horten, Hammerfest og Alta i tiden 11. februar til 25. mars. Flere datoer i vente.

Annonse
Annonse
Annonse