Annonse
Lars Lillo-Stenberg er med både alene med en konsert kalt «From the Beginning», fra hans egen loftsleilighet – og som del av Bare Egil Bands strømmekonsert med «deLillos-kritiske sanger» på Sentralen. Foto: Koroneserien / handout

Tar strømmekonsertene videre – til å bli ny vinylplateserie

Meld deg på nyhetsbrev fra Kulturplot

Hver tirsdag og torsdager. Bestill her! Skriv inn din e-post:

 

Det heter Koroneserien, og er Christer Falcks nye påfunn i samarbeid med vinylplatebutikken Big Dipper og Coastal Town, vinyltrykkeriet i Egersund, samt konsertscenen Sentralen i Oslo.

10. til 14. juni blir det fem lagt ut fem strømmekonserter i Koroneserien – fire av dem fra Sentralen, der Hilma Nikolaisen, Bare Egil Band, Minor Majority og Luke Elliot trår til, mens den femte er strømmet fra Lars Lillo-Stenbergs egen loftsleilighet.

Konsertene vil gis ut på vinyl, men det spesielle er at man må være rask på labben om man vil ha plate. De vil nemlig ikke bli å få kjøpt i ettertid.

– 24 timer etter at strømmingen er over, kan den ikke lenger bestilles. Opplaget er det antallet som er bestilt fra en time før konsertstart og frem til da, forklarer Falck, som også lokker med at alle som bestiller plate før konserten er over, får signert sitt eksemplar.

De fem konsertopptakene på vinyl skal inngå i den nystartede serien Big Dipper Sessions, og designen er det prisbelønte Trine + Kim Designbyrå som står for.

Annonse
Annonse
Annonse