Annonse
Sondre Lerche er med på solidaritetskonserten som arrangeres på Den Nationale Scene i Bergen. Foto: Gitte Johannessen / NTB

Solidaritetskonsert med Lerche og Aurora – kan bare selge 20 billetter

Meld deg på nyhetsbrev fra Kulturplot

Hver tirsdag og torsdager. Bestill her! Skriv inn din e-post:

 

 

– Håpet er selvsagt at vi får legge ut flere billetter fra 7. desember, men vi skal uansett strømme konserten direkte på nett.

Det sier teatersjef Stefan Larsson når det planlegges solidaritetskonsert på Den Nationale Scene i Bergen. Han forteller at direktesendingen blir gratis, men at det oppfordres til å gi et beløp til Dråpen i havet.

Førjulskonserten går av stabelen på Store Scene søndag 13. desember, med Aurora og Sondre Lerche på plakaten. De skal, sammen med barn fra Fyllingsdalen Teater og Edvard Grieg Guttekor, skuespillere og Cabaret-orkesteret fra DNS, fremføre kjente sanger.

«Alle inntekter går til Dråpen i havet, og utdeling av bleier og soveposer i flyktningleirene i Hellas», heter det om arrangementet. Konserten har fått tittelen «Å tenke på en venn» og strømmes direkte på dns.no.

– Det har vært et stort engasjement blant ansatte, artister og våre venner på Fyllingsdalen Teater og Edvard Grieg Guttekor, for å få dette til, sier teatersjefen videre – og legger til at alle medvirkende stiller opp gratis.

Musikalsk arrangør er Helge Lilletvedt mens regien er ved Bjørn Willberg Andersen. Kirsti Rosseland stiller som inspisient.

Annonse
Annonse
Annonse