Annonse
Vidar Busk, Paal Flaata og Stephen Ackles har spilt mye Elvis – som innendørs i kirker landet rundt med hans gospellåter. Nå hyller de Kongen foran Oslo Konserthus. Foto: Gitte Johannessen / NTB Scanpix

Konserthuset satser utendørs – med Elvis-hyllest og Karin Krog

Meld deg på nyhetsbrev fra Kulturplot

Hver tirsdag og torsdager. Bestill her! Skriv inn din e-post:

 

 

Og hva programmet «Sensommer i Vika» byr på utendørs, er blant annet en Elvis-hyllest to helger på rad, lørdag 22. august og fredag 28. august, med det velkjente Elvis-tolkertrekløveret Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk.

Lørdag 29. august er det duket for jazzdronningen Karin Krog og bandet The-In-Between-times, mens man slipper dyktige, nye talenter til på utescenen 27. august: Et artistknippe bestående av Charlotte Jacobsen, Ingrid Lovise, Kristabel, Annette Gil og Neon Ion (Anette Sandtorv).

Oslo Konserthus byr dessuten på sine faste aktiviteter i form av popquiz med Arvid Skancke-Knutsen, operapub og Chansons Internationales i uterommet sitt.

Innendørs gjennomførte Oslo-Filharmonien orkesterets sesongåpning i Oslo Konserthus onsdag, med en urfremføring av bestillingsverket «Wiegenlied» av komponist Sauli Zinovjev.

– Det vil gi meg stor glede om publikum sitter igjen med en følelse av håp og trøst etter å ha hørt dette verket, sa han til orkesterets hjemmeside.

Annonse
Annonse
Annonse