Annonse
Mayhem på Infernofestivalen i 2010. Bandet prøver å rydde plass til 2021. Foto: Gitte Johannessen/NTB

Infernofestivalen tilbake i 2021 med nesten alle årets artister

Meld deg på nyhetsbrev fra Kulturplot

Hver tirsdag og torsdager. Bestill her! Skriv inn din e-post:

 

 

Årets utgave av blackmetal-festivalen måtte avlyses på grunn av fare for smittespredning av koronaviruset.

– Vi ser fremover mot neste år og det er en glede for oss å melde at hele 85 prosent av artistene fra årets Inferno har akseptert tilbudet om å spille på Inferno Metal Festival 2021, lyder det fra arrangør Runar Pettersen.

Dermed gjenoppstår Inferno i påsken neste år, 1. til 4. april med band som blant andre Kreator, Triumph of Death, Venom, Gorgoroth, Marduk, Ihsahn, Kampfar, Ved Buens Ende, Vreid, Kadaver, Uada, The Great Old Ones, Myrkskog og Sylvaine.

– Mens Covid-19 har hatt en massiv effekt på livemusikk, har vi fremdeles håp og ser mot fremtiden. Vi skal opptre på Inferno til neste år og klarer nesten ikke vente med å se dere der, skriver Kreator på Twitter – og deler den norske festivalplakaten.

Golden Core, Okkultokrati, Russian Circles og Torche klarte ikke å rydde sine apriltimeplaner, mens Mayhem og Amorphis jobber ifølge arrangørene fremdeles med saken.

Både festivalbilletter og hotellreservasjoner fra i år kan flyttes til neste år, og man prøver også å ha omtrent samme kjøreplan for bandene som i år, lover festivalen – til jubel fra sine fans over hele verden. Billetter til neste år er også lagt ut for salg.

Annonse
Annonse
Annonse