Annonse
Jarle Bernhoft er på vei tilbake til scenelivet. Denne gangen byr han på en helakustisk og intim setting. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Bernhoft utvider konsertrekken på Sentralen – og alle får signert ansiktsmaske

Meld deg på nyhetsbrev fra Kulturplot

Hver tirsdag og torsdager. Bestill her! Skriv inn din e-post:

 

 

Jarle Bernhoft skal spille helakustiske solokonserter på Sentralen i Oslo. Først var det duket for seks intimkonserter 7., 8. og 9. mai, med konsert i to runder alle tre dagene. Disse seks konsertene ble utsolgt på kort tid, og fire nye konserter er nå føyd til spilleplanen. Det er nå klart for to konserter både 14. og 15. mai også.

– Vi merker at det har vært et utrolig stort konsertsavn der ute. Sentralen har holdt «åpent» hele tiden, med mange digitale arrangementer, og det har vært gøy å se det store engasjementet rundt dette. Men det er klart, det er noe eget med å være til stede, sier kommunikasjonsansvarlig Per Mejlænder Brynning til NTB

På grunn av koronarestriksjoner har konsertsalene til Sentralen vært stengt siden 12. mars.

Det blir kun solgt 46 billetter til hver av Bernhoft-konsertene, opplyses det videre. Inne sørges det for en avstand på én meter mellom plassene. Alle steder publikum oppholder seg vil rengjøres og desinfiseres før og mellom konsertene, samt at gode doser med Antibac settes fram.

«Vi vil også kontrollere alle publikummere med pannetermometer i døren for å avdekke eventuell feber», skriver arrangørene – som også sørger for ansiktsmaske til hver enkelt publikummer, ansiktsmasker som er signert av Jarle Bernhoft selv.

Annonse
Annonse
Annonse