Annonse
Dagny er blant artistene som skal opptre under årets Alta Live i august. Her spiller artisten på P3 Gull. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Alta Live mottar pris for Årets festival

Meld deg på nyhetsbrev fra Kulturplot

Hver tirsdag og torsdager. Bestill her! Skriv inn din e-post:

 

 

– Dette, dette er bare helt surrealistisk. Å bil nominert blant alle festivaler her til lands er i seg selv stort, men å bli stemt fram av kolleger til å vinne Årets Festival, det er bare helt sprøtt, sier festivalsjef for Alta Live Torgeir Ekeland til Altaposten.

Det er organisasjonen Norske Konsertarrangører som står bak prisutdelingene. Norske Konsertarrangører har siden 2001 delt ut priser til de beste arrangørene i Konsert-Norge.

Alta Live, har siden oppstarten i 1996 sakte, men sikkert vokst til å bli en etablert musikkfestival i Alta, mens Parkteatret de siste årene har etablert seg som en populær konsertscenene i Oslo.

Vinnere i andre priskategorier var Trondheim Konsertkollektiv, som ble kåret til årets nykommer. Pstereo-festivalen fikk prisen for beste profil – og årets konsertbilde ble tatt på Terminalen Byscene.

– Det er overveldende å få innsikt i alt det harde arbeidet som legges ned for at publikum skal få store konsertopplevelser. Finalistene illustrerer på en fin måte det unike mangfoldet i livefeltet i Norge og vinnerne fortjener all heder og ære, sier daglig leder i Norske Konsertarrangører, Tone Østerdal i en pressemelding.

Annonse
Annonse
Annonse