Foto

Ny formidler på Telemark kunstsenter: Triva Linda Mohebbi Shahin. Foto: Telemark kunstsenter.

Telemark kunstsenter: Triva Linda Mohebbi Shahin ansatt som formidler

Publisert: 27. september 2022 kl 09.17
Oppdatert: 27. september 2022 kl 09.18

­Triva Linda Mohebbi Shahin er nyansatt som formidler hos Telemark kunstsenter. Hun skal jobbe tre dager i uka, og har ennå bare et ettårig engasjement, men håpet er å få videreført kontrakten til en fast stilling i løpet av første halvår av 2023, skriver kunstsenteret i en pressemelding.

Første anledning til å møte den nye formidleren blir på «Lørdagsbarn» 1. oktober. Da holder hun miniskulpturverksted hvor barna bruker kleberstein og får muligheten til å lage sine egne skulpturer i Knut Oddens ånd. Informasjon om event på Facebook siden.

Triva Linda Mohebbi Shahin er 29 år og bor i Stokke, er utdannet billedkunstner på Kunstakademiet i Oslo og har formidlingserfaring som museumsvert på Munchs Hus i Åsgårdstrand.

– Det som driver meg i både jobb og eget kunstneriske virke, er andre mennesker og fellesskapet som bygges på delte opplevelser og erfaringer, sier hun.

Daglig leder Hilde Tørdal har dette å si om ansettelsen:

– Med Triva sørger vi for at kunsten får økt synlighet og relevans. Hun skal samarbeide med kunstnerne, gjennomføre formidlinger og workshops, og utarbeide nye måter å koble kunst og publikum på fra alle lag i samfunnet. Kunsten tilhører oss alle og god formidling er nøkkelen og det viktigste bindemiddelet mellom kunstverk og publikum. Triva er inkluderende, åpen og engasjert, noe som kommer godt med i møte med folk, både store og små.

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – kulturjobb